Hint

Point Dankort terminaler og Netværk

Porte der skal være åbne i netværk der benytter Point Dankort terminaler.

Portnr: 19000, 24000, 13, 10760

Port fejl koder:

Fejl 4 = Ingen service på porten.

Fejl 8 = Host svarer ikke.

Microsoft SQLHint: Index fejl i C5 MS-SQL løses således.

Hvis man i C5 SQL laver en XAL kørsel og benytter USING RecID, så vil den SQL sætning der dannes i C5 op mod SQL databasen ikke benytte noget index, så posterne udlæses i tilfældig orden.

For at løse problemet skal man bruge ORDER BY RecID i stedet for og der dannes en SQL sætning der benytter ORDER BY Rownumber i SQL sætningen.

Problem med at starte DDB-Detail

Der kommer en fejl med at program er startet, selvom det ikke er tilfældet.

Det kan være et support program der hedder SolarWinds Take Control Agent.

Man kan afslutte dette program i Joblisten og derefter starte DDB-Detail.

Vi forventer at finde en løsning på dette problem i en opdatering.

Send e-mail via SMTP

Her vises skærm billede af et standard setup der benyttes i de fleste af vores programmer.

DDB DATA ApS

Omøvej 5

4220 Korsør

jp@ddb-data.dk

58 30 32 00

Software udvikling

POS DETAIL

WEB integrationer

BetalingsService

LeverandørService

Udvikling kunde specifikke programmer

Telefon tider

Mandag til torsdag  09:00 - 16:00

Fredag                    09:00 - 14:00

Se fanen support, hvis der er brug for hjælp uden for telefon tiden.